Om Mallis-Maja

Publicerad 2022-10-16 12:21:56 i Allmänt,

Maja har varit på semester på Mallorca. Det var förstås inte bara Maja, utan hela familjen med och släkt och vänner. Vi skulle nämligen fira Majas mammas femtioårsdag. Det blev en härlig resa och Maja hade jätteroligt, med bad och drinkar, med mera. Drinkarna var förstås alkoholfria, för Maja gillar inte sprit, i motsats till hennes far. Men det ska inte vara några fjolliga drinkar. Sonny drack en San Francisco, och det ville Maja också prova. Men den var för söt och töntig för henne.

(null)

Det är mycket enkelt att resa Maja nu för tiden jämfört med hur det var förr. Om man bara förbereder henne på vad som ska hända och vad vi ska göra, så går allting jättebra. Det är en stor lättnad att Maja bland sina diagnoser inte har OCD, för det gör trots allt att man slipper problem med det. 

(null)

Maja har blivit mallig sedan hon varit på Mallorca, eller om hon bara tycker att hennes mor nu börjar bli något till åren. När vi spelade frågesportsspel efter hemkomsten och Lisa svarade rätt på en fråga så skrev Maja:"Bra gjort tanten".

//Jan
(null)


Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2022-11-18 11:53:24

Så roligt att se Maja! Ta hand om er!
Hälsningar/ Sofie, tidigare elevassistent på Svedenskolan.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela