Om kängor

Publicerad 2019-05-12 18:58:00 i Allmänt,

Majas lillasyster har konfirmerat sig och vi är väldigt stolta över henne! Jag pratade med Maja om detta och berättade att det skulle vara fest och att släkten skulle komma och att vi skulle gå i kyrkan, så hon var förberedd på helgens uppståndelse. Lisa föreslog att jag skulle fråga om hon ville ge sin lillasyster en present och hon skrev något jag inte begrep, typ "kläksaf". Mormor föreslog att hon kanske menade "klänning" men Maja svarade nej. 

(null)

Sedan skrev hon tydligt "känga" tre gånger. Jag frågade om hon ville ge bort kängor och hon sa ja. Då kom vi på att vi ett par dagar innan hade rensat i hallen och diskuterat att Stinas kängor borde kastas eftersom de var så trasiga.  Stina ville helst inte det, för hon tyckte så mycket om dem. Maja hade tydligen hört den konversationen och ville ge sin syster nya kängor i konfirmationspresent. Maja märker mycket mer än man tror. Under konversationen med Stina hade hon som vanligt studsat runt med iPaden vid örat och verkat vara helt i sin egen värld. 
Det hela slutade med att Maja och ledsagaren gick ut och köpte kängor, Stina blev jätteglad och bar dem t.o.m under själva konfirmationen. 

//Jan

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela