Fest

Publicerad 2015-08-20 23:49:00 i Allmänt,

I helgen var vi på stort kalas med släkt och vänner. Bilresan var ca åtta timmar och gick över förväntan då barnen var otroligt tålmodiga (känner mig en aning lugnare inför kommande Australienresa med många timmar på flygplan).
Väl framme i vackra Hamburgsund bjöds det på sol, mat och salta bryggdopp. Maja ville mest dingla med benen och plaska med fötterna sittande på bryggan men var väldigt nöjd med det.

Dag två var det full aktivitet, fler gäster anlände, lunch vid stranden och på kvällen hölls själva festen i trevlig skärgårdsmiljö. Mycket gäster, musik och skratt vilket Maja numera uppskattar. Det som tidigare kunde vara oroande, jobbigt eller tråkigt tycker hon nu mycket om. Med hjälp av RPM har hon förklarat att hon gillar fest, musik och dans. På festen tog hon också kontakt med andra, tittade rakt in i ögonen, höll gärna i hand och dansade runt en sväng. Måste nämna att vi har ett gäng helt fantastiska människor i vår närhet som respekterar och accepterar Maja precis som hon är, ni gör det så himla lätt för oss och Maja att inkluderas, guldstjärnor till er alla!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela