Om Corona och ledsagare

Publicerad 2020-03-27 18:07:18 i Allmänt,

Maja har koll på coronaviruset. När jag frågade henne vad Covid-19 är så skrev hon att det var en "jukdom" som man fick "av kårona". Hon skriver också att corona "käns jätejobigt". Och där kan man ju inte annat än hålla med henne.
Hennes skola är dock fortfarande öppen. När de stängde gymnasieskolorna, glömde de först bort gymnasiesärskolorna, men beslutade snart att de skulle fortsätta få vara öppna. Maja har dock varit hemma en hel del de senaste veckorna eftersom hon haft en lättare hosta (som hon haft sedan innan corona kom till stan – möjligen något allergiskt) och det är säkrast att inte ta några risker. Det blir ganska tråkigt i längden.

(null)


En mycket god nyhet är att hennes bästa kompis har kommit tillbaka! Hennes gamla ledsagare är färdig med att bo utomlands och har kommit tillbaka som stöd åt henne och de blev direkt bff igen. När ledsagaren var i Australien fick Maja ett vykort från henne, precis som hon hade lovat. Maja blev jätteglad och skrev "äkta löfte". Och nu är hon alltså tillbaka. Härligt!


// Jan

 

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela