Sydney

Publicerad 2015-09-19 16:28:45 i Allmänt,

Jag bara älskar den här staden! Så vackert, trevliga människor och fantastiska omgivningar. 

Jan var ledig halva onsdagen och då passade vi på att ta en hop on hop off-buss genom staden. Vi hoppade av vid Bondi beach och njöt av den fantastiskt vackra stranden. Maja älskar strand, hav, vågor och njöt av att sitta på beachen. 







Under torsdagen och fredagen var jag, tjejerna och ledsagare Elin ute och turistade utan Jan som var på konferens. Efter torsdagsfrukosten tog vi oss till Darling Harbour och Aquaria för att titta på vilka fina fiskar som finns i havet kring Australien. Vi hade en härlig dag och vi var nog allihop glatt överraskade över hur stort och fint det var. 
Väl tillbaka på hotellet gick Elin och barnen till poolen, själv tog jag en promenad på stan.
Kvällens goda middag käkade vi på en grekisk restaurang i Darling Harbour.


I fredags morse åkte Jan iväg tidigt, vi andra var riktigt trötta och sov över den goda hotellfrukosten. Vi började dagen med pannkaksfrukost i the Rocks, sedan tog vi båten till Manly beach. Ännu en härlig strand som Maja och Stina tyckte mycket om! Vi promenerade, shoppade och njöt av mysiga Manley innan vi tog båten tillbaka. 









Fredagskvällen regnade bort så vi käkade middag på hotellet, riktigt bra faktiskt! Jan kom tillbaka vid åtta-tiden och då gick Elin och barnen till poolen medans vi tog en liten sväng till the Rocks för en drink.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela